Customized Suzuki Intruder in French village
Photo: Copyright © 2014 Eelke Blok

Special Arches

Er is weer eens iets nieuws te melden over de witte Cooper, en wel op het front van de spatborden. De laatste keer dat ik daarover schreef was, na de trip naar het IMM in Polen, de situatie nogal schokkend. Score: spatbord rechtsachter doorgesleten, spatbord rechtsachter doorgebroken (door een eerder ongelukje), chroomstrip links verdwenen. Zo heb ik bijna twee jaar rondgereden, me ondertussen zo nu en dan beradend over hoe ik het zou aanpakken.

De opties waren:

  1. Zo laten en alleen weer zo'n dure chroomstrip er terug op zetten
  2. Dan ook maar gelijk nieuwe group 2 spatborden erop zetten
  3. In plaats van group 2 naar Wood & Pickett spatborden.
  4. In plaats van group 2 naar standaard, matzwarte Special spatbordjes (zoals ook vermeld in een eerdere blogpost)

Optie 1 viel eigenlijk sowieso al af. Optie 2 bleek nog best lastig om dezelfde group 2 spatborden te vinden. Andere waren beschikbaar, maar hadden een andere vorm, ander afwerking ende bevestigingsgaten op een andere plek. Optie 3 is wat mij betreft alleen een optie als de W&P-spatborden in de kleur van de auto gespoten zijn, en ik denk dat dat wel erg wit zou zijn, met ook nog witte wielen eronder. In de vorige update bleek al dat ik optie 4 sterk aan het overwegen wa, en de kogel is inmiddels door de kerk:


All sorted

Het is wel met gemengde gevoelens dat ik
afscheid neem van de bijzonder Grp 2 spatbordjes met chromen randje,
maar ik ben zelf erg tevreden met de nieuwe look, zo was hij eigenlijk
altijd bedoeld.
Ter vergelijking, hieronder zoals de auto vroeger was, toen de group 2's nog picobello waren:

{mosimage}

Bovenstaande en meer foto's zijn te vinden in de fotoset "Special Arches".

Volgende project: meer klokken in het dashboard. Hoop dat ik daar nu eens aan toe ko, nu ik een eigen garage tot mijn beschikking heb (die ook steeds meer geschikt wordt om ook daadwerkelijk in te klussen aan de Mini).

Add new comment

Category