Racing Minis at Zandvoort
Photo: Copyright © 2019 Eelke Blok

78 PK

Een update is alweer lang over tijd. Een aantal weken geleden hebben we een dyno dag gehad met de Mini Seven Club en wat ik al dacht te voelen is nu bevestigd door harde feiten: 78 pk schoon aan de haak. Dat is dan aan de krukas, bij SpeedCentre wordt d.m.v. uitrollen een schatting gedaan van de verliezen in de aandrijflijn. Helemaal niet slecht, Joost heeft weer eens eer van zijn werk. Het lek is boven, om het zo maar te zeggen. Binnenkort maar eens een project plan gaan maken van alle zaken die ik aan de auto wil doen. Binnenkort heb ik mijn eigen garage, dus de enige obstakels zijn nu nog geld en kennis.

Een stukje nieuws dat wat minder prettig is: het feit dat de auto moeilijk start met de koppeling ingedrukt schijnt mogelijk veroorzaakt te worden door speling op de krukas. Fijn...

Add new comment

Category