Racing Minis at Zandvoort
Photo: Copyright © 2019 Eelke Blok

Nieuwe baan, nieuwe auto

Sinds 1 september werk ik niet meer bij AEBIZZ E-consultants. Hoewel de keuze moeilijk was, heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en werk nu bij Dutch Open Projects, waar ik websites bouw gebaseerd op Open Source oplossingen (PHP, Joomla, MySQL, Drupal, Symfony). Daarom heb ik helaas ook de Mini Cooper Checkmate moeten inleveren. Gelukkig heb ik wel een prima vervanger gevonden!

Sinds 1 september werk ik niet meer bij AEBIZZ E-consultants. Hoewel de keuze moeilijk was, heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en werk nu bij Dutch Open Projects, waar ik websites bouw gebaseerd op Open Source oplossingen (PHP, Joomla, MySQL, Drupal, Symfony). Daarom heb ik helaas ook de Mini Cooper Checkmate moeten inleveren. Gelukkig heb ik wel een prima vervanger gevonden!

Inmiddels werk ik drie weken bij DOP en het bevalt prima. Ik doe nu voor mijn werk wat ik altijd al als hobby deed; websites bouwen met PHP en op PHP gebaseerde Open Source softwarepakketten.

Naast het achterlaten van leuke collega's, was een ander aspect dat de keuze voor deze baan moeilijk maakte, het moeten inleveren van mijn lease-auto, en geen vanzelfsprekendheid om privé een vergelijkbare auto te kunnen gaan rijden. Uiteindelijk, na veel plussen en minnen, bleek dat het toch in elk geval moest lukken om nog een new Mini te kunnen kopen, al was die dan iets ouder en misschien iets minder uitgebreid uitgerust. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een mooie Chili Red Cooper uit 2002. Meer details vind je op de aparte pagina over die auto.

Mijn eerste opdracht bij DOP is de website voor Reudink, een fabrikant van biologische diervoeders. Deze site moet 4 oktober (dierendag, maar ook de verjaardag van Jacomien) live, dus nog even aanpoten.

Inmiddels werk ik drie weken bij DOP en het bevalt prima. Ik doe nu voor mijn werk wat ik altijd al als hobby deed; websites bouwen met PHP en op PHP gebaseerde Open Source softwarepakketten.

Naast het achterlaten van leuke collega's, was een ander aspect dat de keuze voor deze baan moeilijk maakte, het moeten inleveren van mijn lease-auto, en geen vanzelfsprekendheid om privé een vergelijkbare auto te kunnen gaan rijden. Uiteindelijk, na veel plussen en minnen, bleek dat het toch in elk geval moest lukken om nog een new Mini te kunnen kopen, al was die dan iets ouder en misschien iets minder uitgebreid uitgerust. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een mooie Chili Red Cooper uit 2002. Meer details vind je op de aparte pagina over die auto.

Mijn eerste opdracht bij DOP is de website voor Reudink, een fabrikant van biologische diervoeders. Deze site moet 4 oktober (dierendag, maar ook de verjaardag van Jacomien) live, dus nog even aanpoten.

Add new comment

Category